Digitalisering

Dankzij de digitalisering kunnen we extra meerwaarde creëren voor onze klanten

1 minuut per dag en 30 minuten per week, dat is de tijd die u nog nodig heeft om met ons online-boekhoudprogramma YUKI ‘uw papieren’ te verwerken. Toch beschikt u voortaan op elk moment over een accuraat overzicht van uw resultaten. Op basis daarvan snel even overleggen met uw financieel adviseur? Dankzij Vectero plant u meteen een afspraak om te videochatten.
Boekhouding was tot voor kort bij uitstek een stiel van pen, papier en papieren archieven. Dankzij een aantal handige digitale tools kunnen we het tijdrovende input en archiveringswerk aan de computer overlaten. In ruil creëren we extra meerwaarde.

YUKI online-boekhoudprogramma

YUKI is een online boekhoudprogramma waardoor u nooit meer lijstjes hoeft bij te houden of tegen de tijd moet puzzelen met bonnetjes, facturen, attesten, …

Hoe werkt het?

  1. U levert uw facturen, bonnetjes, contracten, … digitaal aan via uw pc, smartphone, scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive.
  2. Uw banktransacties kunnen door middel van een koppeling door YUKI automatisch worden opgehaald.
  3. Een groot deel van de documenten wordt door de software automatisch geanalyseerd en geïnterpreteerd binnen de 24 uur.
  4. Wij verwerken documenten die niet automatisch verwerkt worden en voeren binnen de 24 uur controle uit.
  5. We beschikken over alle documenten en informatie om aan uw fiscale en btw-verplichtingen te voldoen.

U heeft op elk moment, en in realtime, zicht op uw resultaten. Vragen stellen over een document of een transactie kan eenvoudig via de geïntegreerde communicatiemodule.

Overleg via videocall

Soms krijg je je vraag of opmerking moeilijk neergeschreven en is een face-to-face-ontmoeting met uw financieel adviseur efficiënter. Maar soms is een persoonlijke ontmoeting ook te tijdrovend, terwijl u snel advies wil om uw beslissing op te kunnen baseren. Met een videocall kunnen we u snel antwoorden geven op uw vragen.

Maak een afspraak voor een videocall

Op de hoogte blijven?