Aanpak

U weet waar u naartoe wil, wij tonen u de kortste weg

Uw ambitie om te kunnen groeien en uw persoonlijke dromen te realiseren, maakt dat u voortdurend beslissingen moet nemen. Uw buikgevoel is daarin vaak uw eerste raadgever. Als boekhouder/accountant staan we steeds klaar om u daarbij gefundeerd financieel advies te geven zodat u uw doelen op de meest efficiënte manier kan bereiken.

We vinden het daarom belangrijk om u zo goed mogelijk leren kennen.

Tijdens onze eerste kennismaking horen we wat u van ons verlangt en beantwoorden we uw vragen. Binnen de week ontvangt u van ons een prijsvoorstel.

We maken meteen een tweede afspraak om uw bedrijf en uw activiteiten beter te leren kennen. Hoe meer inzicht we krijgen in uw processen en in hoe u onderneemt, hoe beter we er zullen in slagen om u op maat te adviseren.

Voor starters zetten we meteen de noodzakelijke stappen zodat u uw activiteiten kan aanvatten.

In de klassieke boekhoudpraktijk was het vervolgens noodzakelijk dat we elkaar per kwartaal minstens één keer ontmoetten, zodat u ons uw facturen, bonnen en documenten kon overhandigen. Daarmee gingen we aan de slag om uw (tussentijds) resultaat te berekenen.

Dankzij ons online boekhoudprogramma verloopt die documentenoverdracht en de inboeking ervan zo goed als automatisch. U kan uw boekhouding op elk moment raadplegen voor een realtime stand van zaken over uw omzet, uw openstaande leveranciers, uw klanten, ... Bovendien kan u via het digitaal portaal u zeer eenvoudig communiceren met uw dossierbeheerder.

De automatiseringstools zijn handige instrumenten om onze experten tijdrovend inboekwerk te besparen. Die kunnen ze beter gebruiken om beschikbaar te zijn voor u. Om u bij te staan bij elke beslissing die u neemt.

Los van de adviesmomenten beleggen we jaarlijks een afspraak om de voorbije periode te evalueren en vooruit te blikken.

Maak nu een afspraak

Op de hoogte blijven?