Voortaan schudden we elkaar ook de hand in kantoor Frasnes

Body frasnes

Deze maand hebben we ons vierde AL-kantoor geopend, het eerste in Franstalig België. Voortaan kunnen ook klanten uit de omgeving van Frasnes-Lez-Anvaing snel even binnenspringen met een vraag of een verzoek. “Digitaal boekhouden in combinatie met kwalitatieve fysieke contacten met klanten, betekent pas een echte meerwaarde”, aldus zaakvoerster Anne Lauwers.

Sinds een paar weken kunnen onze klanten uit de bedrijvige regio Frasnes, Leuze, Ath en Doornik een beroep doen op Delphine Moulin en Marie-Françoise Herment. Ze zijn het gezicht van ons nieuwe kantoor in bedrijvenpark Centre d'entreprise Le Carré Long. “Na Ronse, Gent en Kortrijk, is Frasnes-Les-Anvaing ons vierde kantoor”, zegt Anne. “We zijn intussen met een veertigtal medewerkers om ons groeiend klantenbestand te ondersteunen op boekhoudkundig en fiscaal vlak.”

Altijd actueel

“We merken de jongste tijd dat steeds meer ondernemers uit Franstalig België de weg naar ons kantoor vinden. Ze zijn vaak op zoek naar een manier van boekhouden die hen een beter inzicht geeft in hun bedrijfshuishouden. Ze zijn vooral geïnteresseerd in advies dat gebaseerd is op de actuele toestand van hun onderneming, zodat ze er meteen mee aan de slag kunnen. Onze investering van de jongste jaren in digitale boekhoudtools spreekt hen dan ook bijzonder aan. Het laat ondernemers toe om de cruciale data van hun bedrijf op de voet te volgen, zonder dat ze eerst moeten wachten tot op het einde van het kwartaal hun gegevens verwerkt zijn.”

Altijd bereikbaar

“Het spreekt vanzelf dat we onze nieuwe manier van werken ook in ons nieuw kantoor zullen doorzetten. Ook al heb je om digitaal te boekhouden eigenlijk geen vaste locatie nodig, toch vinden we ons kantorennet een bijzondere meerwaarde. De fysieke overdacht van documenten en papieren is stilaan volledig verleden tijd en dus is een kantoor niet meer echt noodzakelijk. Voor een kwaliteitsvolle begeleiding blijven we echter veel belang hechten aan fysieke contacten. Een vraag is snel beantwoord via mail, via het boekhoudprogramma Yuki of langs de telefoon maar af en toe willen we ook graag een afspraak maken om de boekhoudkundige toestand van je onderneming grondiger te bespreken. En dan is het goed als je elkaar in de ogen kunt kijken en de hand kunt schudden”, aldus Anne nog.

Voortaan dus niet meer alleen in Ronse, Gent en Kortrijk maar ook in Frasnes-Lez-Anvaing.

Je kan Delphine en Marie-Françoise bereiken op telefoonnumer +32 69 34 32 18 of via Frasnes@buro-lauwers.be

Op de hoogte blijven?