Ons Expertenteam begint waar het dagelijks beheer ophoudt

Laurence

In de levenscyclus van elk bedrijf zijn er momenten waarop structurele beslissingen moeten genomen worden die impact hebben op de juridische, fiscale en boekhoudkundige routine. Overnameplannen, een fusie die op til is, de volgende generatie die de neus aan het raam steekt, ... Uw dossierbeheerder past de bal dan even door naar de collega’s van ons Expertenteam.

Ook op momenten die de dagdagelijkse fiscale en boekhoudkundige procedures overstijgen zit je bij Lauwers goed. We hebben een Expertenteam aan boord dat klanten adviseert in bijvoorbeeld overnameprocedures. Ze kennen hun boekhouding door en door en kunnen zeer snel afwegen wat de financiële, boekhoudkundige en fiscale impact zal zijn. “Hoe sneller we bij de plannen betrokken worden, hoe efficiënter de gesprekken en het due diligenceproces kan verlopen”, zegt Laurence Flamand, business consultant bij AL. “Door onze grondige kennis van de boekhouding van onze klanten, zijn we perfect geplaatst om mee aan tafel te schuiven tijdens de onderhandelingen met de tegenpartij en met de bank.”

Het is maar één voorbeeld. Ook om na te gaan of je vennootschap nog de juiste juridische vorm heeft na ingrijpende investeringen of veranderingen kunnen onze experts snel accuraat advies verstrekken. Moeten er vennootschappen stopgezet of gesplitst worden? Moeten de financieringsstromen herbekeken worden? Wat gebeurt er met het vastgoed? Kan er fiscaal geoptimaliseerd worden? Het zijn stuk voor stuk vragen waarvoor je bij ons Expertenteam terecht kan.

Lees meer over wat ons Expertenteam voor u kan doen.

Op de hoogte blijven?