Leg ons je vragen over Yuki voor bij het ontbijt

Yuki is even gemakkelijk als koffie met een boterkoek

Omdat je er niet van houdt om uren van je kostbare tijd aan je boekhouding te besteden, koos je voor ervoor om met ons samen te werken via Yuki. Maar misschien zit je nog met vragen en kan je nog wat nuttige tips gebruiken om het boekhoudprogramma optimaal te gebruiken. Dat kan de komende vrijdagen bij het ontbijt.

Boekhouden wordt nog te vaak geassocieerd met facturen en bonnetjes bijhouden en die vervolgens elk kwartaal in mapjes bij ons binnenbrengen. Op die manier zorg je ervoor dat je aan je fiscale en btw-verplichtingen voldoet en kan je rustig slapen. Die terugkerende en arbeidsintensieve processen kunnen vandaag echter voor een groot stuk omzeild worden dank zij het boekhoudprogramma Yuki.

Yuki houdt alles netjes bij

Yuki is een intussen beproefd boekhoudprogramma dat honderden van onze klanten al enkele jaren gebruiken. Een app op je smartphone volstaat om al je bonnetjes systematisch op te slaan en te laten verwerken. Hetzelfde gebeurt met je facturen. Via je persoonlijk account kan je op elk uur van de dag, waar je ook bent, je financiële toestand volgen. Vragen stellen, antwoorden krijgen kan via hetzelfde platform en steeds op basis van actuele cijfers.

Yuki schept ruimte om te groeien

Wie Yuki optimaal gebruikt, bespaart zeeën van tijd en doet zijn voordeel met de informatie die via zijn account beschikbaar is. Ook wij sparen als uw accountant tijd uit omdat we niet meer elk document manueel hoeven te verwerken. Tijd die we veel beter kunnen gebruiken om te doen waar we goed in zijn: nauwkeurig advies verstrekken die u verder vooruit helpt. Het is dus belangrijk om alle finesses van Yuki onder de knie te krijgen.

Weet je dus nog niet precies hoe het werkt of zit je nog met vragen, kom dan zeker eens langs. De komende weken geven we toelichting bij een koffie en een boterkoek. Elke vrijdag, vanaf 8 november, tussen 8 en 8.30 uur. Bij ons op kantoor in Ronse, Gent en Kortrijk.
Graag een seintje als we je mogen verwachten: dan weten we hoeveel liter koffie we moeten zetten.

Wie inhoudelijke vragen heeft over zijn persoonlijk dossier, kan uiteraard beter een afspraak maken met zijn dossierbeheerder.

Klik hier om ons te laten weten wanneer je komt ontbijten.


Op de hoogte blijven?