Kom naar ons nieuw kantoor in Kortrijk (werken)

  • 11
  • 10
  • 13
  • 12

Vanaf maandag 4 maart is iedereen welkom in ons nieuwe kantoor in Kortrijk. Onze klanten en medewerkers, uiteraard, maar ook junior en senior consultants die op zoek zijn naar een uitdagende en leuke plek om te werken.

Na weken voorbereiden zwaaien onze tien vaste collega’s in Kortrijk vrijdag hun vertrouwde stek vaarwel om daarna hun intrek te nemen in hun nieuwe open space-werkplek. Place to be is in de Deerlijksestraat 57.

Vanaf maandag 4 maart kun je ons daar vinden op de eerste verdieping. Parkeren kan makkelijk op straat. Onze (zwarte) inkomdeur vind je in de onderdoorgang naar de achterkant van het gebouw, een oude jeneverstokerij. Dat we naast de vergaderruimtes ook een bar hebben geïnstalleerd, heeft daar voor de rest niets mee te maken. Maar je kan er na een bespreking wel nog rustig iets drinken.

We zijn bijzonder fier dat we voortaan onze klanten kunnen ontvangen en voor hen kunnen werken in een moderne, gezellige omgeving. We zijn trouwens nog op zoek naar collega’s die ons team willen komen versterken.

Interesse?

Aarzel niet om ons meteen je cv door te sturen.

Of kom gewoon eens langs in de Deerlijksestraat 57 in 8500 Kortrijk. Dan zie je meteen waar je terechtkomt.

Op de hoogte blijven?