Alice heeft een oplossing voor al je HR-kopzorgen

Een bijkomende service

Alice is voor de duidelijkheid geen personeelslid van vlees en bloed, het is een nieuwe service die we aanbieden. We krijgen immers heel wat adviesvragen over thema’s die het strikte domein van de boekhouding, fiscaliteit of het vennootschapsrecht overstijgen. Zodra er een link is met human resources ben je dus voortaan ook aan het juiste adres.

Future-proof HR beleid voor een beter rendement

De komende tijd zal het in veel bedrijven alle hens aan dek zijn om de draad van voor de coronacrisis terug op te nemen of zich aan te passen aan het post-corona tijdperk. Daarom is dit een uitstekend moment om bedrijfsprocedures en routines in vraag te stellen en zo nodig te optimaliseren. Nadenken over een future-proof HR-beleid en het monitoren van HR-beslissingen maakt daar beslist deel van uit, omdat het een gunstige impact kan hebben op het rendement van je onderneming.

Ben je als werkgever nog aantrekkelijk genoeg?

De bezorgdheid over je personeel kan vele vormen aannemen. Je menselijk kapitaal is hoe dan ook cruciaal om in het stormtij dat we doormaken het bedrijfsschip op koers te houden. Maar ben je als werkgever nog wel aantrekkelijk genoeg? Ben je op de hoogte van het aanbod waarmee je concurrenten de arbeidsmarkt betreden? Hoe kan je je verzekeren van de loyauteit van je beste krachten?

Als je op zoek bent naar manieren om werkgever- en werknemersnoden beter op elkaar af te stemmen zijn thema’s als flexibiliteit en variabele verloning wellicht het overwegen waard. Alice wil samen met jou proactief naar antwoorden zoeken en op een innovatieve manier inspelen op nieuwe noden en maatschappelijke trends.

Klik hier om op onze website kennis te maken met onze troeven.

Op de hoogte blijven?