Contacteer Buro Lauwers - accountantskantoor Gent

Uw zoekopdracht ‘accountantskantoor Gent’ zet ons aan het denken. Wellicht bent u een ondernemer uit het Gentse die professioneel advies kan gebruiken om zijn zaak te laten groeien of iemand die praktische hulp zoekt bij zijn dagelijke boekhouding. Voor beide zit u goed bij Buro Lauwers. Ons accountantskantoor in Gent is bemand met alle experten om u te adviseren op vlak van boekhouding en btw, accountancy, fiscaliteit, financieel management en juridisch bedrijfsadvies. Ongeacht of u al jaren ervaring heeft of net bent gestart.

Maak nu een afspraak met uw accountant in Gent

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we u als accountantskantoor … zo goed mogelijk leren kennen. Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis met elkaar en polsen we naar wat u van ons verlangt. We ontvangen u daarvoor graag in ons kantoor aan de Sterre in Gent. Op basis van die basisinformatie maken we een prijsvoorstel. Zodra u daarop ingaat, komen we graag eens langs om uw bedrijf en uw activiteiten beter te leren kennen. Hoe meer inzicht we krijgen in uw processen en in hoe u onderneemt, hoe beter we er zullen in slagen om u op maat te adviseren.

Lees meer over onze accountancydiensten

Starter in Gent?

In het geval u een zaak wil opstarten, zetten we meteen de noodzakelijke stappen. In de klassieke boekhouding- en accountantskantoor zouden we elkaar vervolgens per kwartaal minstens één keer ontmoeten om facturen, bonnen en documenten in ontvangst te nemen. Daarmee gingen we aan de slag om uw (tussentijds) resultaat te berekenen. Ook al opereren we als accountant, net als u, vanuit Gent, het bleef een tijdrovende procedure.

Als accountantskantoor springen we graag economisch om met uw tijd

Dankzij ons online boekhoudprogramma verloopt die documentenoverdracht en de inboeking ervan voortaan zo goed als automatisch. Een paar minuten per dag volstaan om uw documenten via het digitaal platform op te laden. U kan uw boekhouding vervolgens op elk moment raadplegen voor een realtime stand van zaken over uw omzet, uw openstaande leveranciers, uw klanten, ... Bovendien kan u via het digitaal portaal zeer eenvoudig communiceren met uw dossierbeheerder.

Voor onze experten zijn de automatiseringstools handige instrumenten om te besparen op tijdrovend inboekwerk. Die tijd kunnen ze beter gebruiken om beschikbaar te zijn voor u. Om u bij te staan bij elke beslissing die u neemt.

Los van de adviesmomenten beleggen we jaarlijks een afspraak om de voorbije periode te evalueren en vooruit te blikken.

Buro Lauwers - accountantskantoor – Gent 9000 - Kortrijksesteenweg 930

Lees meer over onze aanpak

Op de hoogte blijven?