BUSINESS & TAKS CONSULTANT

Als Business & Taks Consultant zal je deel uitmaken van ons Experten Team binnen Accountantsburo Lauwers met vestigingen te Ronse, Gent en Kortrijk. Samen met jouw collega’s zal je verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van dit multidisciplinair team. Je staat in voor het vinden van oplossingen op de fiscale en juridische vraagstukken van jouw klant. En je geeft niet op tot je deze succesvol hebt voltooid. Alles rond fiscaliteit vind je alles behalve saai en je bent hierdoor de ideale sparringpartner.

TAKEN
Je bent betrokken bij de uitwerking van een waaier aan cases rond fiscale topics, herstructurering, innovatie, M&A, IFRS,… afhankelijk van jouw expertise en interesse. Je stelt hierbij adviezen en stappenplannen op om tot een concrete oplossing te komen.

Je begeleidt en ondersteunt klanten om in te spelen op diens behoeften en de fiscale en juridische situatie te optimaliseren. Je geeft advies bij de implementatie van dit advies.

AANBOD
- Je komt terecht in een enthousiast team waar iedereen zichzelf kan zijn.
- Je wordt tewerkgesteld in een modern kantoorgebouw waar we veel belang hechten aan de implementatie van nieuwe technologieën.
- Naast ondersteuning en coaching krijg je de kans om regelmatig deel te nemen aan opleiding om ook zo jouw carrière te boosten.
- Naast een aantrekkelijk basisloon hebben we heel wat voordelen:
• Flexibele werktijden voor een goede life-work balance
• Vaste werkplek in Ronse, aangevuld met remote werken (thuis of andere vestiging: Kortrijk en Gent)
• Employee benefits: Maaltijdcheques van €8 / dag
• Mobiliteitsbudget met indien gewenst een wagen
• Optie om in te stappen in ons cafetariaplan

PROFIEL
Je beschikt over een master diploma in een economische, fiscale of juridische richting.
Een eerste ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt.
Jouw grootste motivator: elke dag een nieuwe uitdaging.
Je denkt mee met de ondernemer en bent oplossingsgericht.
Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Engels. Kennis Frans? Mooi meegenomen!

WIE ZIJN WIJ

Accountantsburo Lauwers is een familiaal en digitaal accountantskantoor. Als kennispartner willen wij bijstaan en proactief adviseren.
In ons buro gaat tech & touch hand in hand. In het tech verhaal trekken we de duurzame kaart door onze digitalisatie. We gaan voor innovatie met de laatste high tech snufjes. Ook de human touch is van groot belang voor onze kantoren, zowel intern als extern. Een woord is een woord en net daarom zijn we een betrouwbare partner. We staan garant voor een persoonlijk contact met de klant en gaan we voor die extra mile!

Vacature

Se tenir au courant?