sluiten

Over ons

Accountantsburo Lauwers is opgericht in 1997 door Anne en Luc Lauwers.
Anne is naast Licentiaat in de Rechten ook Graduaat in de Fiscale Wetenschappen en heeft een aantal jaar gewerkt in een Big Four accountantskantoor.
Luc is Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen en deed zijn ervaring op binnen een internationaal gerichte KMO.

Na een overname van het accountantskantoor Simoens M. en Co in 2010 hebben we twee kantoren in Ronse en Kortrijk. Ons team bestaat uit 12 gemotiveerde medewerkers.

In juli 2017 opent Accountantsburo Lauwers  een bijkomend kantoor in Gent. Het kantoor is een samenwerking met Accountantskantoor Filip Voet en komt naar buiten onder de naam Accountantsburo Lauwers - Voet. Filip Voet is na de overname van het kantoor van zijn vader reeds lang een gerenommeerd accountant op het gebied van boekhouding en fiscaliteit in de Gentse regio. Met het nieuwe kantoor kunnen bestaande en nieuwe klanten optimaal worden bediend vanuit de kantoren Ronse, Kortrijk en Gent.

Vanaf 01/01/2018 gaat het kantoor in Kortrijk onder de nieuwe naam Accountantsburo Lauwers - Brivan verder door de samenwerking met het Accountantskantoor Brivan & Co.
Wij verwelkomen onze nieuwe partners Evelyne Dejonghe en Nikolaas De Clerck om het kantoor Kortrijk te versterken en verder uit te bouwen.

De groep Accountantsburo Lauwers bestaat uit een team van 23 gemotiveerde medewerkers.

Accountantsburo Lauwers staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de klant met aandacht voor de diverse aspecten van het ondernemen. Het is uw betrouwbare partner in uw zoektocht naar een geschikte accountant of belastingconsulent. 

Het staat garant voor accurate analyses van uw cijfers en biedt een waaier aan diensten voor een betrouwbare boekhouding. Accountantsburo Lauwers besteedt de grootste zorg aan de verdere uitbouw en structurering van zowel uw onderneming als uw privé vermogen. Ook starters zijn er aan het juiste adres voor praktisch advies, begeleiding en ondersteuning.