sluiten

Vacature accountant Gent

dinsdag 12 maart 2019
Op zoek naar een boekhoudkundige functie in een kantoor die deze job weer de glans geeft die ze verdient? Look no further! Voor ons kantoor in Gent zoeken we nog een kick-ass dossierbeheerder die graag de mouwen opstroopt om dossiers tot het bot uit te spitten en onze klanten écht te gaan adviseren!

Jouw rol:

Klanten adviseren en happy maken, dat is onze number one priority. Dankzij de nieuwste digitale software wordt het puur administratieve ons uit handen genomen en kunnen we tijd maken voor wat écht telt: kwalitatief en proactief advies geven aan onze klanten. Meedenken met je ondernemers is toch het leukste van de job, nietwaar? Laat dat nu net je focus zijn!
Je krijgt de verantwoordelijkheid die je verdient en beheert volledig zelfstandig alle dossiers. Een volledige boekhouding organiseren (nazicht, correctie, BTW) is wat je graag doet.

Wie ben jij?
Jij bent de glimlach die onze klanten niet snel vergeten, jij bent de lijm tussen het technische boekhouddossier en het enthousiaste advies naar je klant. Jij denkt proactief en dankzij je goede portie brains valt de klant achterover van je kwalitatieve opvolging.
“Stoffige boekhouder” staat niet in je woordenboek, jij denkt out of the box en geeft de boekhouding een nieuwe dimensie.

Deze functie is niet van de poes en we zoeken dan ook iemand die wat kaas van boekhouding heeft gegeten. Je behaalde een Bachelor of Master en kan verder bouwen op een aantal jaren ervaring binnen boekhouding.

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een digitale boekhoud-omgeving die net iets anders werkt dan de klassieke kantoren. Administratieve taken worden vervangen door financiële interpretaties en het uitbouwen van een klantenrelatie.
Ons dynamisch team tilt ook jou naar een niveau hoger, dit wordt nog eens extra ondersteund door permanente vorming en continue groeimogelijkheden.

En nu?
Wil jij gelanceerd worden in de digitale wereld van accountancy? Sta je na het lezen van deze vacature te trappelen van ongeduld om ons te leren kennen? Wel wij leren jou ook graag kennen! Stuur ons snel je CV door, dan contacteren we je graag.

Contactadres:
Accountantsburo Lauwers - Voet bvba
T.a.v. Anne Lauwers
Martelaarslaan 216
9000 Gent
+32 9 225 14 38
gent@buro-lauwers.be