sluiten

Waar staan de flitspalen van de fiscus?

donderdag 11 juli 2019
De fiscus past al een aantal jaren het flitspaalprincipe toe. Door open en bloot aan te kondigen wie ze in de onmiddellijke toekomst zullen controleren, willen ze u ertoe aanzetten om spontaan uw fiscale verplichtingen na te komen … en te vermijden dat u geflitst wordt.

Lees meer.

Vanaf 8 juli: welkom in ons nieuw Gents kantoor

donderdag 27 juni 2019
Voortaan hoeft u als bezoeker van ons Gents filiaal geen parkeerticket meer te betalen, want we hebben eigen parkeerplekken. Bovendien hoeft u ook geen trappen meer te beklimmen, want we zitten gewoon op het gelijkvloers. Afspraak vanaf maandag 8 juli op de Kortrijksesteenweg 930, aan de Sterre!

Zo vindt u ons.

Vacature office medewerker Ronse

vrijdag 14 juni 2019
Heb jij goesting om als allround office medewerker aan de slag te gaan in ons team van gedreven accountants in kantoor Ronse? We zijn op zoek naar iemand die de administratieve taken van onze accountants mee in goede banen kan leiden en voor wie structureren en organiseren een tweede natuur is.

Lees meer.

Gun uzelf het gemak (en het plezier) van digitaal boekhouden

woensdag 12 juni 2019
Kijkt u nog steeds drie keer per jaar met de moed der wanhoop tegen een berg bonnetjes en facturen aan? Dan baseert u wellicht ook nog steeds uw zakelijke beslissingen op boekhoudgegevens die niet actueel zijn. Terwijl het vandaag poepsimpel is om ons uw documenten digitaal te bezorgen.

Lees meer.

Verlaagd btw-tarief van 6% voor levering van bloemen en planten bij tuinaanleg en -onderhoud vanaf 1 april 2019

vrijdag 22 maart 2019
Op 14/02/2019 keurde de Kamer een wetsontwerp goed waardoor het verlaagd btw-tarief van 6% van toepassing wordt op de leveringen van de volgende goederen bij de aanleg of onderhoud van een tuin.
Meer info, klik hier.

Vacature accountant Gent

dinsdag 12 maart 2019
Op zoek naar een boekhoudkundige functie in een kantoor die deze job weer de glans geeft die ze verdient? Look no further! Voor ons kantoor in Gent zoeken we nog een kick-ass dossierbeheerder die graag de mouwen opstroopt om dossiers tot het bot uit te spitten en onze klanten écht te gaan adviseren!

Fresh year, fresh start. Accountantsburo Lauwers // powered by Yuki & Teamleader

donderdag 07 maart 2019
Op 5 februari 2019 organiseerden we voor de eerste maal een nieuwjaarsdrink voor onze klanten in TIO3 te Ronse.
Met het prachtige zicht op Ronse luisterden we naar interessante demo’s van Yuki & Teamleader en de opstart van het nieuw project ‘Alice’.
Klik hier voor de video.

Weetjes januari 2019

zondag 06 januari 2019
Vergoeding voor verblijfskosten
Vrijgestelde voorzieningen voor risico’s en kosten worden beperkt
Minimumbezoldiging bedrijfsleider
6.130 € onbelast bijverdienen
Winstpremies
klik hier voor meer info