Wij zijn op zoek naar een junior accountant voor Kortrijk

Blog 20 1

Voor ons kantoor in Kortrijk zoeken we een alerte dossierbeheerder. Een junior-accountant die de ambitie heeft om klanten optimaal te adviseren en bereid is om hun dossiers tot op het bot uit te spitten.

Wat is jouw meerwaarde?

Nu de puur administratieve taken ons dankzij de nieuwste digitale software uit handen worden genomen, kunnen we nog meer tijd maken voor wat echt telt: kwalitatief advies geven aan onze klanten-ondernemers. Hen op boekhoudkundig en financieel vlak ontzorgen, is onze voornaamste prioriteit.

We verwachten bijgevolg ook van jou dat je met hen meedenkt. Daartoe krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig de verwerking van hun dossiers te beheren en hun boekhouding digitaal te organiseren en op te volgen.

Wie ben jij?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak. Eerdere werkervaring in een boekhoudkantoor is een pluspunt maar geen vereiste.

Wat we vooral verwachten is dat je ervan overtuigd bent dat boekhouding niet saai is. Niet alleen omdat het je passie is maar vooral omdat het de beste manier is om onze klanten-ondernemers de informatie aan te reiken die hen helpt groeien.

Daarom hou je ervan om te zoeken naar de juiste vertaling van een technisch boekhouddossier naar concreet advies in mensentaal. Naar informatie en een boodschap waar onze klanten meteen mee verder kunnen. Dankzij een flinke portie gezonde brains denk je proactief en out-of-the-box. Je vindt er zelfs plezier in om klanten versteld te doen staan van je kwalitatieve opvolging. Je glimlach en enthousiasme zorgen er bovendien voor dat ze je boodschap niet snel vergeten.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een digitale boekhoudomgeving, die net iets anders werkt dan de klassieke kantoren. Administratieve taken worden uitbesteed aan de boekhoudsoftware en vervangen door financiële interpretaties en het uitbouwen van een duurzame klantenrelatie.

Ons jong en dynamisch team tilt ook jou op naar een hoger niveau. Dit wordt extra ondersteund door permanente vorming en groeimogelijkheden.

En nu?

Voel jij je aangesproken om onze nieuwe junior accountant-collega in Kortrijk te worden? Ben je klaar om je in de digitale wereld van accountancy te gooien? Sta je na het lezen van deze vacature te trappelen van ongeduld om ons te leren kennen?

Wij alvast wel!
Voor je het weet hangen we aan je telefoon.

Stuur je cv door

Op de hoogte blijven?