School is out: we zoeken een schoolverlater/boekhouder

Blog 30
Canva

Net afgestudeerd als boekhouder en na een paar weekjes vakantie op zoek naar je eerste job? Laat van je horen want we zoeken voor ons kantoor in Ronse een enthousiast en leergierig iemand die onze klanten kan opvolgen en coachen in het gebruik van digitale boekhoudtools.

De omschakeling van het klassieke boekhouden naar digitale tools zoals Yuki betekent tijdswinst voor onze klanten maar schept voor ons ook kansen om kort op de bal te spelen en ondernemers beter te adviseren. Vandaar dat we graag investeren in collega’s die onze klanten helpen om de stap te zetten, die hen inzicht bieden in de nieuwe middelen en wegwijs maken.

Wie ben jij?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak. Eerdere werkervaring in een boekhoudkantoor is geen vereiste.

Interesse in de digitale wereld en in de manier waarop de nieuwe media het boekhouden relevanter kan maken in het dagdagelijks ondernemingsleven is essentieel voor de junior accountant waarnaar we op zoek zijn.

We kijken uit naar een schoolverlater die de theoretische kennis wil toetsen aan de diverse ondernemingspraktijk van onze klanten.

We verwachten dat je met ons en met hen meedenkt.

Creativiteit om de nieuwe procedures voor de verwerking van de gegevens en de samenwerking met onze klanten te optimaliseren is zonder meer een plus.

Wat we vooral verwachten is dat je ervan doordrongen bent dat boekhouding niet saai is. Niet alleen omdat het jouw passie is maar vooral omdat je ervan overtuigd bent dat het de beste manier is om ondernemers de informatie aan te reiken die hen helpt groeien.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een team en in een digitale boekhoudomgeving die je als boekhouder naar een hoger niveau tilt. Daarom zorgen we voor permanente vorming en groeimogelijkheden.

Wil je deze kans grijpen? Voel jij je aangesproken om onze nieuwe junior accountant-collega in Ronse te worden? Sta je te trappelen van ongeduld om ons te leren kennen?

Wij alvast wel!

Voor je het weet hangen we aan je telefoon.

Stuur je cv door

Op de hoogte blijven?