Ben jij de senior dossierbeheerder die we zoeken?

Blog 37

Voor ons kantoor in Kortrijk zoeken we een dossierbeheerder die weet wat de job inhoudt … omdat hij al enkele jaren in een boekhoudkantoor heeft gewerkt. Veel inwerktijd is er immers niet. Onze gedroomde nieuwe collega steekt meteen de handen uit de mouwen; spit meteen dossiers mee uit tot op het bot en geeft onze klanten het advies die ze van ons verwachten.

Jouw meerwaarde

Onze klanten zijn ondernemers die van ons concrete boekhoudkundige en financiële informatie verwachten. Ze baseren op onze data hun beslissingen om hun onderneming te laten groeien. We verwachten van jou dat je met hen meedenkt. Want kwalitatief advies, dat is onze corebusiness en daarin willen we verder excelleren.

Je krijgt de verantwoordelijkheid om zelfstandig de verwerking van klantendossiers te beheren en de boekhouding van ‘jouw’ klanten digitaal te organiseren en op te volgen. De voorbije jaren hebben we optimaal ingezet op software die je daarbij zal helpen en die de puur administratieve taken van je overneemt.

Wie ben jij?

Na de diplomaceremonie van je bachelor- of masteropleiding kon je aan de slag in een boekhoudkantoor. Daar heb je een paar jaar ervaring opgedaan. Vandaag ben je aan een nieuw hoofdstuk toe.

We verwachten van jou dat je ervan overtuigd bent dat boekhouding niet saai is. Jouw passie is de beste garantie dat onze klanten-ondernemers krijgen wat ze verwachten. Daarom hou je er ook van om te zoeken naar de juiste vertaling van een technisch boekhouddossier naar concreet, begrijpbaar advies. Naar informatie en een boodschap waar mensen, die niet noodzakelijk boekhoudexperten zijn, meteen mee verder kunnen.

Dankzij een flinke portie gezonde brains denk je proactief en out-of-the-box. Je enthousiasme zorgt ervoor dat onze klanten je boodschap niet snel vergeten.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een digitale boekhoudomgeving, die net iets anders werkt dan de klassieke kantoren. Administratieve taken worden uitbesteed aan de boekhoudsoftware en vervangen door financiële interpretaties en het uitbouwen van een duurzame klantenrelatie.

Ons jong en dynamisch team tilt ook jou op naar een hoger niveau. Dit wordt extra ondersteund door permanente vorming en groeimogelijkheden.

En nu?

Voel jij je aangesproken om onze nieuwe senior accountant-collega te worden?

Wij willen jou alvast leren kennen! Stuur je cv door naar info@buro-lauwers.be en voor je het weet hangen we aan je telefoon.

Op de hoogte blijven?